Nu kan du snart söka våra nya lägenheter

Folketshusvägn 14B är uthyrt och nu är det dags för hus 14A. Du kan söka de nya lägenheterna på 14A med början den 30 november

Vill du bo i en lägenhet i ett gult tegelhus?
Då kan du söka till en av våra nya lägenheter på Folketshusvägen 14A i Nol.

Väldigt öppen och ljus lägenhet med alla bekvämligheter inom räckhåll, natur, lekplats, dagis, skola och nära till kommunikation till både Göteborg och Trollhättan.

Lägenheterna har en bra standard och har en öppen planlösning med balkong. Först ut var Folketshusvägen 14B med inflyttning den 1 april, nu är det snart dags för Folketshusvägen 14A med inflyttning den 1 juni.

Intresset för lägenheterna på Folketshusvägen 14B var väldigt stort, är du intresserad att bo å Folketshusvägen 14 så kommer ansökan att öppna den 30 november. Den kommer vara öppen under de kommande tre veckorna. Välkommen att söka våra nya lägenheter. Lycka till.
I vår folder kan du läsa mer om våra nya lägenheter.

Folder - Folketshusvägen 14A

Rökfritt
Enligt vår nya policy är dessa lägenheter helt rökfria, man får inte röka i lägenheten, på balkongen, i de gemensamma utrymmena eller i närheten av entrén. Vi tillämpar också förtur för våra redan befintliga hyresgäster.

Förtur
Genom förtur till nyproducerade lägenheter för befintliga hyresgäster i Alebyggens bestånd ges möjlighet till en flyttkedja, vilket skapar möjlighet för andra att efterfråga lägenheter i övriga fastigheter. Förtur gäller endast vid det första uthyrningstillfället, och befintliga hyresgästers intresseanmälningar rangordnas efter boendetid i befintlig lägenhet. 

Lycka till och välkommen att söka dig till ditt nya boende i Nol.