Alebyggen

Hemlängtan - vår hyresgästtidning

Hemlängtan - Inspiration, tips och idéer

Hemlängtan är Alebyggens hyresgästtidning som behandlar allt från vad som händer i området du bor till inredningstips för din lägenhet.

 

Fyra gånger per år delas Hemlängtan ut av OK Alehof, ett sammarbete som vi varmt välkomnar. Sedan 2008 tar tidningen avstamp hemma hos dig som hyresgäst. Här får du tips om inredning, mat och trädgård och ibland visar någon som jobbar på Alebyggen sina färdigheter utanför yrket. Tidigare hette vår tidning "Alebyggen informerar".

Vinn en månadshyra
I varje nummer har vi en tävling där du kan vara med och ha chans att vinna en månadshyra i slutet av året. Det är december månads hyra som lottas ut, det vill säga om duskickar in svar för årets alla fyra tävlingar har du fyra gånger så stor chans att vinna månadshyran. 

Vad vill du läsa i Hemlängtan?
Berätta gärna för oss vad du själv skulle vilja läsa. Kanske det är något du vill visa upp? Eller har du sett något som vi borde skriva om? Det kan vara material för ett reportage på ett helt uppslag till bildreportage eller en mindre notis. Tipsa oss på hemlangtan@alebyggen.se

Nästan alla nummer av tidningen sedan start finns som pdf-filer på vår hemsida.