Alebyggen

Räddningstjänsten gör hembesök

Bohus Räddningstjänstförbund kommer ut till dig och vill prata brandsäkerhet.

Räddningstjänsten gör hembesök

Under kommande vecka kommer personal från Bohus Räddningstjänstförbund ut till er för att informera om hur man ska göra och vad man ska göra om det börjar brinna i hemmet. Besöken är gratis och givetvis helt frivilliga. De vill bara komma ut och träffa er och informera om hur man ska göra om det börjar brinna. De kommer också att be er testa er brandvarnare.

De kommer iklädda antingen ett ljust larmställ eller mörka stationskläder. Information med tidpunkt för när de kommer till er kommer sitta i trapphuset där du bor. Om de ej kommer på utsatt tid betyder det att de fått ett larm, då kommer det sättas upp en ny tid.

De kommer i en av deras brandbilar så ni ser när de kommer, tänk på att inte blockera bilarna eller utfarterna för de kan hända att de snabbt behöver åka om det kommer ett larm.

Hoppas att ni har tid över att träffa personalen från vår brandstation.

Alebyggen

Nu öppnar vi Kundmottagningen igen och med nya öppettider

12 augusti 2021

På måndag den 16 augusti kommer vår kundmottagning efter att under många månader varit stängd återigen att öppna. Men vi vill att ni tänker på varandra och håller avstånd. Nya tider som gäller Måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar Öppet mellan klockan 08:00 - 12:00 Tisdagar Öppet mellan klockan 15:00 - 18:00

Spela Boule i Nödinge

10 juni 2021

Vill du spela boule? På tisdagar och torsdagar är det ett gäng som spelar boule på banan bakom Södra Klöverstigen 32


Show more