Alebyggen

Nu öppnar vi Kundmottagningen igen och med nya öppettider

Coronasmittan är inte borta men med många vaccinerade så följer vi riktlinjer från FHM och öppnar den 16 augusti vår kundmottagning.

Nu öppnar vi Kundmottagningen igen och med nya öppettider

På måndag den 16 augusti kommer vår kundmottagning efter att under många månader varit stängd återigen att öppna. Men vi vill att ni tänker på varandra och håller avstånd.

Corona och COVID-19 viruset är inte borta så avstånd och försiktighet gäller fortfarande, respektera det och tänk på dina medmänniskor. Känner du dig sjuk, förkyld eller har andra symptom vill vi att du håller dig hemma, för din säkerhet, för dina grannars säkerhet och för vår säkerhet. Använd handsprit och tvätta händerna ofta.

Vi kommer ha nya tider för när kundmottagningen är öppen:

Måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar
Öppet mellan klockan 08:00 - 12:00

Tisdagar
Öppet mellan klockan 15:00 - 18:00

Vi vill önska alla våra hyresgäster och sökande välkomna till oss.

Alebyggen

Är du vår nya fastighetschef?

30 augusti 2021

Vill du vara en del av det viktiga uppdraget att erbjuda det goda boendet till både dagens och morgondagens hyresgäster? Är du byggprojektledaren som vill bygga attraktiva bostäder med långsiktig och hållbar förvaltning i åtanke? Alebyggen växer och med såväl pågående som planerade nyproduktions- och renoveringsprojekt söker man nu en fastighetschef som ska stå vid rodret, är det du?

Fiberavbrott i Nödinge

23 juni 2021

Avbrott på fiber i Nödinge skapar stora problem med internetförbindelsen i vårt område, arbete med att lösa problemet pågår


Show more