Alebyggen

Är du vår nya engagerade energiingenjör!

Vi söker en ny energiingenjör, är det du? Sök till oss!!

Är du vår nya engagerade energiingenjör!

Vill du vara en del av det viktiga uppdraget att erbjuda det goda boendet till både dagens och morgondagens hyresgäster? Vi är alebornas allmännyttiga bostadsföretag och ägs till 100 procent av Ale kommun, och är i en stark utvecklingsfas med flera nyproduktions- och fastighetsutvecklingsprojekt. Nu söker vi en energiingenjör som vill vara med på deras tillväxtresa och hjälpa dem att möta de nya spännande utmaningarna som väntar.

Om tjänsten
I rollen som energiingenjör hos oss kommer du att vara en nyckelperson i arbetet med att uppnå vårt energi- och klimatmål. Du kommer att arbeta med energiutredningar av fastigheter och aktivt driva projekt för att effektivisera energi- och vattenförbrukningen. Genom att bidra med kostnads- och miljöbesparande råd och aktiviteter för fastigheterna och våra hyresgäster så skapar vi gemensamt ett hållbart boende.

Vi arbetar i denna rekrytering tillsammans med Fasticon, är du intresserad klicka på länken nedan så kommer du till söksidan. Vi behöver ha din ansökan innan den 1 juni och intervjuer kommer att ske löpande så är tjänsten rätt för dig? Sök nu.

Välkommen och lycka till

Tjänsten söker du här!


Show more