Alebyggen

Är du vår nya lokalvårdare?

Vill du vara en del av det viktiga uppdraget att erbjuda det goda boendet till både dagens och morgondagens hyresgäster? Alebyggen är alebornas allmännyttiga bostadsföretag och ägs till 100 procent av Ale kommun, och är i en stark utvecklingsfas med flera nyproduktions- och fastighetsutvecklingsprojekt.

Nu söker Alebyggen en lokalvårdare som vill vara med på vår tillväxtresa och hjälpa oss att möta de nya spännande utmaningarna som väntar.

Är du vår nya lokalvårdare?

Om tjänsten
I rollen som lokalvårdare på Alebyggen kommer du att vara en nyckelperson i arbetet kring vår lokalvård. Att arbeta som lokalvårdare hos oss innebär att hålla rent och snyggt i våra trapphus, korridorer, entréer, tvättstugor och andra gemensamma utrymmen. Du kommer även att arbeta med lägenhetsstäd

samt erforderligt städ av kontorslokaler. Du ingår i en arbetsgrupp med kvartersvärdar som arbetar tillsammans för att ge våra hyresgäster service i toppklass. samt våra allmänna ytor ute i våra bostadsområden. Du är även en lagledare för bolagets arbetsmarknads-satsning ”steget”.

Du kommer även att vara bilburen i flera av kommunens orter, B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav.

Vem vi tror att du är?
För att trivas hos oss ser vi att du är självgående och ansvarstagande person. För att känna dig trygg i yrkesrollen har du kunskaper och erfarenheter som är relevanta för tjänsten som lokalvårdare, gärna med tillhörande certifikat/ intyg. Du är serviceinriktad, positiv och kommunikativt lagd eftersom du i ditt dagliga arbete möter våra hyresgäster. Du bör även ha lätt för att samarbeta med kollegorna i din arbetsgrupp.

Goda datorkunskaper för att kunna hantera Officepaketet samt att göra egna beställningar hos våra ramavtalsleverantörer är meriterande.

Alebyggen erbjuder
Hos Alebyggen erbjuds du ett brett, självständigt och utvecklande arbete med god gemenskap och korta beslutsvägar. Alebyggen skapar hemlängtan!

Sista ansökningsdag är 27 maj...
...och vi kommer löpande att utföra intervjuer med sökande.

Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV skickad till:
rekrytering@alebyggen.se

För mer information...
...kontaktar du områdeschef, Patrik Björk, tel 0303-330811
E-post: patrik.bjork@alebyggen.se

Fackliga frågor Fastigo:
Henrik Larsson, tel 0303-33098 /Telefontid: 07:00 – 09:00)
henrik.larsson@alebyggen.se


Show more