Nu kan du söka våra nyaste lägenheter i Älvängen

51st lägenheter i centrala Älvängen finns nu att söka

Vill du bo centralt och nära till butiker och resturanger men ändå nära till skog och natur. Bo bekymmersfritt och utan att behöva tänka på att klippa gräs? Då är kanske våra nya lägenheter på Änggatan någonting för dig. Nu finns det möjlighet att söka dessa lägenheter.

51st lägenheter i centrala Älvängen finns nu att söka

Inflyttning och intresseanmälan
Med start den 14 september kommer du att kunna göra en intresseanmälan till denna fantastiska möjlighet. Planen är att du flyttar in i din nya lägenhet i februari 2022. Tveka inte att visa ditt intresse redan från början, du kommer inte att bli missnöjd.

Du söker dem via "Sök bostad" på vår hemsida,
Klicka här

Läs mer om lägenheterna här.

Lycka till

Är du vår nya fastighetschef?

30 augusti 2021

Vill du vara en del av det viktiga uppdraget att erbjuda det goda boendet till både dagens och morgondagens hyresgäster? Är du byggprojektledaren som vill bygga attraktiva bostäder med långsiktig och hållbar förvaltning i åtanke? Alebyggen växer och med såväl pågående som planerade nyproduktions- och renoveringsprojekt söker man nu en fastighetschef som ska stå vid rodret, är det du?

Nu öppnar vi Kundmottagningen igen och med nya öppettider

12 augusti 2021

På måndag den 16 augusti kommer vår kundmottagning efter att under många månader varit stängd återigen att öppna. Men vi vill att ni tänker på varandra och håller avstånd. Nya tider som gäller Måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar Öppet mellan klockan 08:00 - 12:00 Tisdagar Öppet mellan klockan 15:00 - 18:00

Fiberavbrott i Nödinge

23 juni 2021

Avbrott på fiber i Nödinge skapar stora problem med internetförbindelsen i vårt område, arbete med att lösa problemet pågår


Show more