Alebyggen

Bostadskö. Hur gör man?

När du ska ställa dig vår bostadskö är det följande som gäller:

  • Du måste vara över 16år

Du får en poäng per dag som du står i kön hos oss. Vi vill ha aktiva sökande hos oss så du behöver logga in på Mina sidor minst en gång var sjätte månad för att ha kvar dina poäng, missar du detta så försvinner dina poäng. Om du inte loggar in på ett år kommer dina uppgifter att raderas från vårt system.

Vi följer riktlinjerna gällande dataskyddsförordningen (GDPR) och vi hanterar bara de personuppgifter som vi behöver för att du ska kunna stå i vår kö eller hyra en lägenhet av oss. Vid avflyttning kommer dina uppgifter att per automatik att raderas efter skälig tid och efter att samtliga transaktioner mellan oss är avslutade.

Hur gör man?
Klicka här eller på Anmäl mig till bostadskö i menyn ovan. Fyll i samtliga uppgifter så kommer du att kunna logga in på Mina sidor och söka våra lediga lägenheter.

Hur många poäng behöver man ha?
Beroende på vilken lägenhet det är och hur stort intresse det är för just den lägenheten, vissa är väldigt populära och kommer kräva väldigt stort antal poäng, andra kommer inte kräva alls lika mycket. Du kan göra en intresseanmälan direkt efter du ställt dig i kön.