Alebyggen

Sök våra +65 lägenheter på Änggatan i Älvängen

Vill du bo…
…bekvämt och bekymmersfritt?
…med likasinnade och ha grannar i samma ålder?
…i nya lägenheter med nära till affärer och med närhet till gemensamma utrymmen?
…i en av våra nya rökfria lägenheter?
…med närhet till kommunikationer till Göteborg eller Trollhättan?
…med närhet till skog och natur men ändå nära till både restauranger och affärer?

Vi bygger trygghetsboende i Älvängen för dig eller er som är över 65år. För dig som vill slippa klippa gräsmattan, slippa rensa rabatter, slippa måla om fasaden eller för dig som vill bo med fokus på gemenskap och för ett aktivt åldrande. Våra nya lägenheter i lugna och trygga Älvängen har vi gjort med tanke på er som är +65. Lägenheterna är från 47kvm och upp till 81kvm. Vi har gjort en gemensamhetslokal med kök att ha som samlingspunkt och som bas för många olika aktiviteter. Närhet till uteplatser med möjlighet till allt från kafferep till härliga varma grillkvällar.

Inflyttning 
Med start den 1 juni kommer du att kunna göra en intresseanmälan till denna fantastiska möjlighet. Planen är att du flyttar in i din nya lägenhet den 1 december 2021. Tveka inte att visa ditt intresse redan från början, du kommer inte att bli missnöjd.

Hur ser lägenheterna ut?
Genom att klicka på länken nedan kan du se hur våra nya lägenheter kommer se ut på insidan och på utsidan. För att söka lägenheterna loggar du in på Mina sidor och söker dem. För dig som redan är hyresgäst hos oss har du förtur. Kravet är att du måste ha fyllt 65år.

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren!

När kan man söka?
För att söka dessa lägenheter så går du in på Boplats och söker de kvarvarande lägenheterna den vägen. De kommer att publiceras i början av september. Det är ej möjligt att söka dessa via Mina sidor på vår hemsida i detta skede.

Här kan du söka lägenheterna

Lycka till.