Källarliden

Lägenhet med egen terass

I terasshusen på Källarliden finns tvåor, treor, fyror och femmor från 47 till 123 kvm.

Området är vackert beläget på sluttningen ovanför Bohus, med fin utsikt över samhället och Göta älv. Några minuters promenad räcker både till Jennylunds fritidsområde och Bohus centrum med butiker och kollektivtrafik. In på knutarna finns också tillgång till vacker natur och fina sjöar för bad och fiske.

Bofakta Källarliden
Byggår: 1992
Antal lägenheter: 65
Fördelning: 32 lgh om 2 r o k, 17 lgh om 3 r o k, 13 lgh om 4 r o k, 3 lgh om 5 r o k.
Boyta: 47 - 123 kvm.

Tvättstugor
Det finns tvättstugor i båda husen på Källarliden. Du kan också göra tillval på egen tvättmaskin i lägenheten. Tillvalet ses som en höjning av lägenhetens standard och innebär att hyran höjs med 100kr i månaden. Är du intresserad av detta kontaktar du vårt kontor på Ale Torg.  

Parkering
Ingår i hyran. Parkering med motorvärmaruttag och garage kan hyras. Sök här

Övrigt

Kabel-tv ingår i hyran.

Förutom tvättmaskin kan du göra tillval för diskmaskin.

Om du vill ha din fasta telefon inkopplad till porttelefonen beställer du det genom att göra en service anmälan på hemsidan eller ringa. Det går inte att ansluta mobiltelefon.

För att öppna bommen i området måste du ha en bomnyckel. Det kan du låna på Alebyggens kontor på Ale Torg. Du lämnar en deposition på 500 kronor som du får tillbaka när nyckeln återlämnats.  

Om Bohus...
Den som bor i Bohus har nära till allt, orten ligger bara 18 km norr om Göteborgs centrum. Här har vi såväl terasslägenheter på Källarliden, med utsikt över Göta älv, som traditionella hyreslägenheter i punkthusen på Byvägen och Göteborgsvägen.

Det finns ett köpcentrum i Bohus med livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, folktandvård, mm. För större utbud tar du dig fem minuter norrut - till Ale Torg i Nödinge eller över älven till Kungälv ett par kilometer västerut.

Bohus har skolor för barn från sex år och upp till och med nionde klass, det finns även barnomsorg i form av förskolor och fritidsverksamhet.

Det är lätt att pendla - mellan Bohus och Göteborg går pendeltåg och bussar för den som vill åka kollektivt. Bussen kan man ta också till Kungälv även om det är cykelavstånd.

Jennylunds fritidsområde ligger i Bohus. Där finns fotbollsplaner, motionsspår och vintertid en bandyhall, hemmaarena för Surte bandyklubb. Från området utgår vandringsleder i skog och mark. Lederna är 6-25 km långa. I Jennylundsområdet är även kommunens största ridskola belägen. Ale Jennylunds Ridklubb (AJRK) har lektioner för såväl barn som vuxna på alla nivåer samt handikappridning.