Gästgivarevägen

Lägenhet med radhuskänsla

Gästgivarevägen är ett av Alebyggens populära radhusområden. Det är beläget i södra delen av Nödinge, nära Ale Torg.

Området är bebyggt med lägenheter av radhustyp. Alla hyresgäster får tillgång till en egen liten trädgård. Hushållsel, uppvärmning och vatten ligger utanför hyran vilket ger hyresgästerna möjlighet att själva påverka kostnaden.

Boende i Lillbacka har nära till all upptänklig service, såväl kommersiell som vård och bussförbindelser. Området ligger nära den plats där Nödinge golfklubb har sin niohålsbana.

Bofakta Gästgivarevägen

Byggår: 1995
Antal lägenheter: 18
Fördelning: 6 lgh om 3 r o k, 5 lgh om 5 r o k, 7 lgh om 6 r o k. Boyta 76 - 121 kvm.

Tvätt
Tvättmaskin finns inne i varje lägenhet.

Parkering
Ingår i hyran

Övrigt
Hyresgästen skall sköta om sin uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Läs mer här Uteplats - Till dig som har uteplats.

Lägenheterna har kallhyra, dvs kostnader för el, uppvärmning och vatten tillkommer.

Hyresgästerna kan göra tillval för diskmaskin. Är du intresserad av detta kontaktar du vårt kontor på Ale Torg. 

Hyresgästerna har självförvaltningsavtal med Alebyggen.

Kabel-tv ingår i hyran.

Om Nödinge...
Nödinge har egenheten att vara både naturnära och servicetätt och är barnvänlig med förskolor och skolor på nära håll. Byggnaden som inrymmer teater, bibliotek och sporthallen är är ritad av Gert Wingårdh. På Ale Torg kan du handla mat på både ICA Kvantum och Lidl. Det finns också sportaffär, apotek, hälsokost, café och restauranger. Förutom butiker inom fackhandeln hittar du även bank, frisörer, restauranger, bilskola, gym, mm.

Nödinge har precis som andra kommundelar en idrottsplats, Vimmervi, med fotbollsplaner och klubbhus. Intill ligger Vimmersjön med badbrygga. I Dammekärr finns elbelysta motionsspår med dusch och bastu i OK Alehofs klubbhus.

På promenadavstånd från centrum, i den syostliga delen av Nödinge finns en 9-håls golfbana.