Klockarevägen 18-20

Hyresrätter med hög standard

Klockarevägen består av två huskroppar i modern funkisstil med lägenheter dels i markplan, dels en trappa upp.

Till marklägenheterna hör en uteplats och de som bor en trappa upp får istället balkong. Husen är byggda i en modern stil med hög standard beträffande materialval i lägenheterna.

Totalt finns 24 lägenheter i de båda husen. Av dessa är sex lägenheter i bottenvåningen på det ena huset så kallade LSS-lägenheter. Det är Ale kommun som inrättat ett boende anpassat för människor med funktionshinder.

Bofakta Klockarevägen 18

Byggår: 2005-2006
Antal lägenheter: 24 varav sex med LSS-Boende
Fördelning: 8 lgh om 2 rok, 5 lgh om 3 rok, 5 lgh om 4 rok. Boyta 62-103 kvm. 

Tvättstugor
Lägenheterna på Klockarevägen har egen tvättstuga som ingår i hyran. Det gäller dock inte i lägenheterna som ingår i LSS-boendet.

Parkering
Det är fri parkering utanför. Det går också att hyra garage för 445kr/månad. Du söker lediga parkeringsplatser när du loggat in på Mina sidor.


Övrigt:
 Hyresgästerna skall sköta om sin egen uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Läs mer här Uteplats - Till dig som har uteplats. Kabel TV ingår i hyran.

Om Nödinge...
Nödinge har egenheten att vara både naturnära och servicetätt och är barnvänlig med förskolor och skolor på nära håll. Byggnaden som inrymmer teater, bibliotek och sporthallen är är ritad av Gert Wingårdh. På Ale Torg kan du handla mat på både ICA Kvantum och Lidl. Det finns också sportaffär, apotek, hälsokost, café och restauranger. Förutom butiker inom fackhandeln hittar du även bank, frisörer, restauranger, bilskola, gym, mm.

Nödinge har precis som andra kommundelar en idrottsplats, Vimmervi, med fotbollsplaner och klubbhus. Intill ligger Vimmersjön med badbrygga. I Dammekärr finns elbelysta motionsspår med dusch och bastu i OK Alehofs klubbhus.

På promenadavstånd från centrum, i den syostliga delen av Nödinge finns en 9-håls golfbana.