Nödinge

Norra Klöverstigen 20

Norra Klöverstigen 20

Nära till allt...

...har du om du bosätter dig på Norra eller Södra Klöverstigen. Området ligger i anslutning till Ale Torg med butiker och annan service.

I Nödinge Kyrkby, som området kallas, är lägenheterna välplanerade med grovkök och uteplats eller balkong. På gårdarna finns välutrustade lekplatser och området är grönt och lummigt.

Bofakta Norra Klöverstigen 20

Byggår: 2011
Antal lägenheter: 20
Fördelning: 4 lgh om 2 rkv, 8 lgh om 3 rok
Boyta: 48 - 80 kvm.

Tvätt
Tvättmaskin och torktumlare finns inne i varje lägenhet.  

Parkering
Det är fri parkering i området men hyresgästen måste ha ett giltligt parkeringskort i rutan på bilden. Möjlighet att hyra parkering med motorvärmaruttag och garage finns, du ansöker genom att logga in på Mina sidor och söka där. Tilldelning sker alltid i mån av lediga platser.
Hyresgäst som erhåller garage får ej behålla sitt p-tillstånd. 

För hyresgäster som flyttar in efter den 1/7 kommer parkering att kosta 125kr/månad.

Sophus
Du slänger dina sopor i ditt närmaste sophus, ett av de åttakantiga husen som finns runt om på Södra och Norra Klöverstigen. 

Förråd
Det finns ett förråd till varje lägenhet, de finns i angränsande fastighet på Norra Klöverstigen 18.

Övrigt:
Området har individuell mätning på el och varmvatten. Kabel-tv ingår i hyran.

Hyresgästen ska sköta om sin egen uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Vill du veta mer om vad som gäller för dig med uteplats kan du klicka här.

Om Nödinge...
Nödinge har egenheten att vara både naturnära och servicetätt och är barnvänlig med förskolor och skolor på nära håll. Byggnaden som inrymmer teater, bibliotek och sporthallen är är ritad av Gert Wingårdh. På Ale Torg kan du handla mat på både ICA Kvantum och Lidl. Det finns också sportaffär, apotek, hälsokost, café och restauranger. Förutom butiker inom fackhandeln hittar du även bank, frisörer, restauranger, bilskola, gym, mm.

Nödinge har precis som andra kommundelar en idrottsplats, Vimmervi, med fotbollsplaner och klubbhus. Intill ligger Vimmersjön med badbrygga. I Dammekärr finns elbelysta motionsspår med dusch och bastu i OK Alehofs klubbhus.

På promenadavstånd från centrum, i den syostliga delen av Nödinge finns en 9-håls golfbana.