Nol

Mossvägen 1, Folketshusvägen 10, 12, 14A och 14B

Mossvägen 1, Folketshusvägen 10, 12, 14A och 14B. Inom kort även på Folketshusvägen 2
Våra nyaste fastigheter med 29st nya lägenheter i respektive fastighet blev inflyttningsklara från april 2021 och det senaste under november 2022. Vi kommer inom kort att påbörja arbetet med en likadan fastighet på Folketshusvägen 2.

Lägenheterna har ett stort ljusinsläpp med öppen planlösning som skapar en härlig rymd i lägenheten. Samtliga lägenheter har en uteplats eller balkong, tillgång till hiss och ett kök med god standard. Samtliga gemensamma utrymmen är välplanerade och tvättstugan i bottenplan är både ljus och välutrustad. En och en halv miljon tegelstenar har satts samman och bildat fasaden till vår nya fastighet. Välj bland öppna och ljusa lägenheter på 1rok, 2rok eller 3rok.

Rökfritt boende...
...gäller i våra nya fastigheter. Det innebär att rökning varken är tillåten inomhus, på balkonger, vid entréer eller i nära anslutning till huskroppen. Gäller för samtliga bostadshyreskontrakt som tecknas i huset, från första inflyttningstillfället samt vid kommande kontraktstillfällen.
Rökning är enligt Folkhälsomyndigheten en av de största
riskfaktorerna för sjukdom och tidig död som går att förebygga, samtidigt som rökning har en stor negativ inverkan på omgivningens hälsa.

Köket...
...är en central plats i alla hem och våra nya
lägenheter på Folketshusvägen är inget undantag.
Vitvaror av hög kvalitet, parkettgolv och mycket ljus gör köket till en öppen och trevlig samlingsplats i ditt nya hem.
Väggar i vitt, stora fönster med utsikt över de centrala delarna av Nol ger lägenheten ett härligt intryck.
Lägenheterna är välplanerade och med en öppen planlösning som ger ett ytsmart boende.

Vardagsrummet...
...med sina fönster ger ett härligt ljus och man får en känsla av trivsel och lugn. De vita väggarna tillsammans med den öppna planlösningen gör att du känner dig välkommen.

Välkommen till Folketshusvägen 14A och 14B.

Bofakta Folketshusvägen 14 och 14B
Byggår: 2021
Antal lägenheter: 29 + 29
Fördelning: 10 lgh om 1 r o k, 28 lgh om 2 r o k, 20 lgh om 3 r o k. Boyta 36 - 64 kvm.

Tvättstugor
Det finns tvättstugor i båda husen på Folketshusvägen 14A och 14B. Du kan också göra tillval på egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Tillvalet ses som en höjning av lägenhetens standard och innebär att hyran höjs. Är du intresserad av detta kontaktar du vårt kontor på Ale Torg.  

Parkering
Ingår i hyran. Parkering och garage kan hyras. Det kommer finnas en begränsad möjlighet att hyra parkering för dig som vill ladda din elbil. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Kabel-tv ingår i hyran.

Om Nol...
Nol har många boendealternativ - här finns radhus, punkthus, tvåplanslägenheter och villor. I Nol finns tre förskolor, två i Södra Nol och en i Nol. Nolskolan har klasser från förskoleklass till och med årskurs 6. Från och med årskurs sju går barnen i Ledetskolan i Alafors. Det finns även vårdcentral och privattandläkare i Nol. Dessutom finns det ett par snabbmatsrestauranger, lunchrestauranger, frisörer, kiosker, livsmedelsaffär, och en butik som säljer vitvaror och elektriska artiklar.

Det finns flera idrottsklubbar i Nol. Fotbollsklubben Nol IK har en fin anläggning på Nolängen, belägen ungefär mitt emellan Södra Nol och Nol. Där finns klubbhus med cafeteria och fotbollsplaner, gräsplaner för både 11-manna och sjumannafotboll samt en stor grusplan. Även Alebrottarna och Ale Innebandyförening har sina lokaler vid Nolängen.