Trast- och Sparvvägen

Bo bekvämt mitt i Nol
Området Trast- och Sparvvägen ligger alldeles intill Nolskolan som är en skola för barn i årskurs F-6. I närområdet finns även förskola, matbutik, pizzeria samt Folkets Hus.

Husen är traditionella flerfamiljsfastigheter med lägenheter från 1-3 rum och kök, 55-77 kvm. 

Bofakta Trast- och Sparvvägen

Byggår: 1968
Antal lägenheter: 42
Fördelning: 14 lgh om 1 r o k, 7 lgh om 2 r o k, 21 lgh om 3 r o k.
Boyta: 55 - 77 kvm.

Parkering
Parkeringsplats ingår i hyran. Möjlighet att hyra  garage finns, det gör du genom att logga in på Mina sidor och söka där, det sker alltid i mån av lediga platser.
Hyresgäst som erhåller garage får ej behålla sin parkeringsplats. 

Tvättstuga
Tvättstugor finns i källaren på husen.

Övrigt

2-3 r o k med balkong.

Kabel-tv ingår i hyran.

Om Nol...
Nol har många boendealternativ - här finns radhus, punkthus, tvåplanslägenheter och villor. I Nol finns tre förskolor, två i Södra Nol och en i Nol. Nolskolan har klasser från förskoleklass till och med årskurs 6. Från och med årskurs sju går barnen i Ledetskolan i Alafors. Det finns även vårdcentral och privattandläkare i Nol. Dessutom finns det ett par snabbmatsrestauranger, lunchrestauranger, frisörer, kiosker, livsmedelsaffär, och en butik som säljer vitvaror och elektriska artiklar.

Det finns flera idrottsklubbar i Nol. Fotbollsklubben Nol IK har en fin anläggning på Nolängen, belägen ungefär mitt emellan Södra Nol och Nol. Där finns klubbhus med cafeteria och fotbollsplaner, gräsplaner för både 11-manna och sjumannafotboll samt en stor grusplan. Även Alebrottarna och Ale Innebandyförening har sina lokaler vid Nolängen.