Eklidsvägen

24 moderna hyresrätter med utsikt i vackra Furulund. Området består av tre tvåplanshus med hiss, husen rymmer fyra tvåor och fyra treor vardera. Första inflyttning skedde 1 april 2015.

På Eklidsvägen som ringlar sig upp på kullen från Furulundsvägen i Alafors har du nära till naturen och nära till både Älvängen i norr som Nol i söder. Lägenheterna är ljusa och modernt inredda med egen diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, kakel, klinkers, parkett. De har antingen balkong eller uteplats. 

Boende i området på Eklidsvägen får en kombination av lantlig idyll och närhet till service och kommunikationer, buss in till centrala Göteborg tar en dryg halvtimma. Ett perfekt boende för dig som vill bo lantligt men nära till kommunikationer. Ales enda slalombacke finns på gångavstånd.

Bofakta Eklidsvägen

Byggår: Eklidsvägen 2015
Antal lägenheter: 24st
Fördelning lägenheter: 12 lgh om 2 rok, 12 lgh om 3 rok
Boyta: 60,4-71,9 kvm.

Parkering 
Parkeringsplats ingår i hyran. 

Tvättstugor: 
Lägenheterna på Eklidsvägen har egen tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt
Hyresgästen ska sköta om sin egen uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Vill du veta mer om vad som gäller för dig med uteplats kan du klicka här.

Lägenheterna på Eklidsvägen har individuell mätning på el och varmvatten. Kabel-tv ingår i hyran.

Om Alafors...
I Alafors finns många möjligheter till rekreation och fritidsaktiviteter. På vintern är Alebacken öppen på kvällar, helger och skollov. Det finns också en rejäl pulkabacke på baksidan av slalombacken. På krönet av backen - i Furulund - finns motionsspår och dansbana. Här finns också Alebyggens 24 nybyggda lägenheter på Eklidsvägen.

Sjövallen är en vackert belägen idrottsplats med fotbollsplaner, bangolf och badsjö. Alebyggens bostadsområden på Lövås- och Sjövallavägen ligger ett par stenkast från Sjövallen. Du bor förhållandevis centralt men ändå med en god bit lantlig touch här. Några minuters bilresa tar dig till köpcentra i såväl Nödinge som Älvängen eller ut på rena landsbygden.

Delar av Ales kommunhus ligger i Alafors. Det finns från förskoleklass upp till och med årskurs 6 på Himlaskolan. Buss tar dig till tågstationerna i Nödinge eller Älvängen. I den senare stannar både Vänersborgspendeln och Alependeln.