Alvhem

Kungsvägen och Alfs väg

Kungsvägen och Alfs Väg

Bo trivsamt i radhus

I området Kungsvägen/Alfs väg erbjuder Alebyggen ett trevligt radhusboende i ett plan. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-4 r o k och samtliga har uteplats.

Här bor du ett stenkast från en gemytlig och välsorterad lanthandsbod. Och på andra sidan vägen ligger idrottsplatsen där Alvhems idrottsklubb har sin livaktiga verksamhet. Ett litet stycke söderut finns Alfhems Kungsgård med sin vackert belägna golfbana.

Bofakta Kungsvägen/Alfs väg

Byggår: Kungsvägen 1964, Alfs väg 1966
Antal lägenheter: 24
Fördelning: 6 lgh om 1 r o k, 5 lgh om 2 r o k, 12 lgh om 3 r o k, 2 lgh om 4 r o k. Boyta 41 kvm - 81 kvm.

Tvättstuga
Du kan göra tillval på egen tvättmaskin i lägenheten. Tillvalet ses som en höjning av lägenhetens standard och innebär att hyran höjs med 100 kronor/månaden. Är du intresserad av detta kontaktar du vårt kontor på Ale Torg. Tvättstuga finns inte i området.  

Uteplats
Hyresgästen skall sköta om sin egen uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Läs mer här Uteplats - Till dig som har uteplats.

Övrigt
Kabel-tv och parkeringsplats ingår i hyran. 

Om Alvhem...
Lantnära boende är vad som väntar om man väljer att slå ner bopålarna i Alvhem får med en levande jordbruksbygd som närmaste granne inpå knutarna.

Alvhem är Ales nordligaste kommundel, den ligger cirka 40 km norr om Göteborg nära gränsen mot Lilla Edet. Alebyggen har 37 radhuslägenheter i Alvhem. I Alvhem står en lanthandel för närservicen. I den kan du hitta i stort sett allt.

För aleborna är Alvhem mest känt för sin vackert belägna golfbana, Alfhems Kungsgård.