Nödinge

Klockarevägen 32-46

Klockarevägen 32-46

Hyresrätter med hög standard
Klockarevägen består av två huskroppar i modern funkisstil med lägenheter dels i markplan, dels en trappa upp.

Till marklägenheterna hör en uteplats och de som bor en trappa upp får istället balkong. Husen är byggda i en modern stil med hög standard beträffande materialval i lägenheterna.

Bofakta Klockarevägen 32-46

Byggår: 2005-2006
Antal lägenheter: 40st 
Fördelning: 20 lgh om 2 rok, 11 lgh om 3 rok, 9 lgh om 4 rok.
Boyta: 50-76 kvm. 

Tvättstugor
Lägenheterna på Klockarevägen har egen tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet.

Parkering
Parkeringsplats eller garage ingår i hyran.

Övrigt: 
Hyresgästerna skall sköta om sin egen uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Läs mer här Uteplats - Till dig som har uteplats. Kabel TV ingår i hyran.

Om Nödinge...
Nödinge har egenheten att vara både naturnära och servicetätt och är barnvänlig med förskolor och skolor på nära håll. Byggnaden som inrymmer teater, bibliotek och sporthallen är är ritad av Gert Wingårdh. På Ale Torg kan du handla mat på både ICA Kvantum och Lidl. Det finns också sportaffär, apotek, hälsokost, café och restauranger. Förutom butiker inom fackhandeln hittar du även bank, frisörer, restauranger, bilskola, gym, mm.

Nödinge har precis som andra kommundelar en idrottsplats, Vimmervi, med fotbollsplaner och klubbhus. Intill ligger Vimmersjön med badbrygga. I Dammekärr finns elbelysta motionsspår med dusch och bastu i OK Alehofs klubbhus.

På promenadavstånd från centrum, i den syostliga delen av Nödinge finns en 9-håls golfbana.