Nödinge

Norra Klöverstigen

Norra Klöverstigen

Nära till allt...

...har du om du bosätter dig på Norra Klöverstigen. Området ligger i anslutning till Ale Torg med butiker och annan service.

I Nödinge Kyrkby, som området kallas, är lägenheterna välplanerade med grovkök och uteplats eller balkong. På gårdarna finns välutrustade lekplatser och området är grönt och lummigt.

Bofakta Norra Klöverstigen

Byggår: 1971-1972
Antal lägenheter: 277
Fördelning: 16lgh om 1 r o k, 59lgh om 2 r o k, 124lgh om 3 r o k, 64lgh om 4 r o k, 14lgh om 5 r o k.

Boyta: 43 - 128 kvm.

Tvättstugor
Det finns många tvättstugor på Norra Klöverstigen. Vill du veta vart de finns kan du se det i vår förteckning som du hittar här.

Du kan också göra tillval så du får en egen tvättmaskin i lägenheten. Tillvalet ses som en höjning av lägenhetens standard och innebär att hyran höjs med 100kr/månaden. Är du intresserad av detta kontaktar du vårt kontor.

Parkering
Det är fri parkering i området men hyresgästen måste ha ett giltligt parkeringskort i rutan på bilden. Möjlighet att hyra parkering med motorvärmaruttag eller garage finns, du ansöker genom att logga in på Mina sidor och söka där. Tilldelning sker alltid i mån av lediga platser
Hyresgäst som erhåller garage får ej behålla sitt p-tillstånd. 

För hyresgäster som flyttar in efter den 1/7 kommer parkering att kosta 125kr/månad.

Sophus
Klöverstigen är ett av våra områden där vi använder oss av nergrävd Moloker för sophantering. Alla hushållssopor ska sorteras i olika behållare uppmärkta med vad man ska sortera i dem.

Förråd
Det finns ett förråd till varje lägenhet, som antigen finns i din trappuppgång eller i den närmaste till höger eller till vänster.

Övrigt:
Området har individuell elmätning. Kabel-tv ingår i hyran.

Hyresgästen ska sköta om sin egen uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Vill du veta mer om vad som gäller för dig med uteplats kan du klicka här.

Om Nödinge...
Nödinge har egenheten att vara både naturnära och servicetätt och är barnvänlig med förskolor och skolor på nära håll. Byggnaden som inrymmer teater, bibliotek och sporthallen är är ritad av Gert Wingårdh. På Ale Torg kan du handla mat på både ICA Kvantum och Lidl. Det finns också sportaffär, apotek, hälsokost, café och restauranger. Förutom butiker inom fackhandeln hittar du även bank, frisörer, restauranger, bilskola, gym, mm.

Nödinge har precis som andra kommundelar en idrottsplats, Vimmervi, med fotbollsplaner och klubbhus. Intill ligger Vimmersjön med badbrygga. I Dammekärr finns elbelysta motionsspår med dusch och bastu i OK Alehofs klubbhus.

På promenadavstånd från centrum, i den syostliga delen av Nödinge finns en 9-håls golfbana.