Trollevik

Nyrenoverade lägenheter i vackert läge.

På Södra Trolleviksvägen 22-30 i Nödinge har vi nyrenoverade lägenheter i enplanshus. Lägenheterna är av typ 1 rok, 2 rkv samt 2 rok. På Södra Trollevik 26 (i det gula huset) finns lägenheter med 2 rok respektive 3 rok.

Lägenheterna i enplanshusen har egen uteplats.

På tio minuters promenad tar du dig till Ale torg med all service. Det är lätt att ta sig runt i kommunen eller till Göteborg och Kungälv med busshållplatsen och Nödinge pendeltågstation runt hörnet.

Lägenheterna är nyrenoverade i modern standard. Här kan du sitta och ta det lugnt på din rymliga uteplats eller ta en promenad i det natursköna området.

Området är bilfritt och till lägenheten hör en parkeringsplats.

En lägenhet här är ett utmärkt val för dig som vill bo i ett populärt villa- och radhusområde med ett vackert läge nära Göta Älv.

Bofakta Trollevik

Byggår: 1989, nyrenoverat 2009
Antal lägenheter: 27
Fördelning: 3 lgh om 1 rok, 4 lgh om 2 rkv, 19 lgh om 2 rok, 1 lgh om 3 rok.  
Boyta: ca 45 m² - 99 m²

Tvättstugor
Tvättstuga finns i alla husen

Parkering
Det är fri parkering i området men det krävs att parkering sker på markerade platser och att man har ett giltigt parkeringstillstånd synligt i bilen.

Övrigt
Alla lägenheter i enplanshusen har egen uteplats. Hyresgästen skall sköta sin uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Här kan du läsa mer om vad som gäller för dig med uteplats.
Kabel-tv ingår i hyran. 

Om Nödinge...
Nödinge har egenheten att vara både naturnära och servicetätt och är barnvänlig med förskolor och skolor på nära håll. Byggnaden som inrymmer teater, bibliotek och sporthallen är är ritad av Gert Wingårdh. På Ale Torg kan du handla mat på både ICA Kvantum och Lidl. Det finns också sportaffär, apotek, hälsokost, café och restauranger. Förutom butiker inom fackhandeln hittar du även bank, frisörer, restauranger, bilskola, gym, mm.

Nödinge har precis som andra kommundelar en idrottsplats, Vimmervi, med fotbollsplaner och klubbhus. Intill ligger Vimmersjön med badbrygga. I Dammekärr finns elbelysta motionsspår med dusch och bastu i OK Alehofs klubbhus.

På promenadavstånd från centrum, i den syostliga delen av Nödinge finns en 9-håls golfbana.