Arnes Väg

Lekplats mitt i området

Den som väljer att flytta in på Arnes väg hittar ett mysigt och naturnära område. De mysiga radhuslägenheterna har egen uteplats och mitt i område ligger en fräsch lekplats.

Området är bilfritt och till lägenheten hör en parkering strax utanför området. Lägenheterna är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Det hör en parkering till varje lägenhet som ingår i hyran och det finns möjlighet att hyra carport.

Området ligger fem minuters gångväg från Skepplanda centrum som har förskolor/skolor, butiker, bibliotek, simhall, idrottshall, församlingshem, vårdcentral och servicehus.

Bofakta Arnes väg

Byggår: 1987
Antal lägenheter: 46 st
Fördelning: 14 lgh om 2 rkv, 14 lgh om 2 rok, 16 lgh om 3 rok, 2 lgh om 4 rok.

Boyta: 49-85 kvm.

Tvättstuga
Finns i varje lägenhet.

Parkering
Parkeringsplats ingår i hyran. Möjlighet att hyra garage finns, du söker garage här. Man får inte behålla sin parkeringsplats om man tilldelats garage.

Övrigt
Hyresgästen ska sköta om sin egen uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Vill du veta mer om vad som gäller för dig med uteplats kan du klicka här.

Kabel-tv och ingår i hyran.

Om Skepplanda...
Skepplanda ligger naturnära och vänligt i norra delen av Ale kommun. Det är ett mindre samhälle där bebyggelsen till största delen består av villor. Alebyggens bestånd i Skepplanda utgörs av radhuslägenheter. Vänliga bostadsområden, fritidsanläggningar, vacker och spännande natur är några av skälen till att många alebor väljer Skepplanda som bostadsort. Skepplanda har en fin blandning av gammal kultur i ett modernt samhälle.

Strax intill gästgivaregården ligger Skepplanda BTK:s fotbollsplaner och fina klubbhus där föreningen bedriver stor ungdomsverksamhet. Här finns också Skepplanda hembygdsgård. Samhället har en simhall som utnyttjas såväl av skepplandaborna som av andra alebor. Den mesta servicen i Skepplanda finns samlad på och kring Albotorget.

För den golfintresserade är det bara 5 km till Ale Golfklubbs vackra bana vid Alfhems Kungsgård. För den som gillar naturen och promenader i väglöst land ligger Risveden - ett av Västsveriges största  sammanhängande skogsområden - och väntar strax intill. Men Skepplanda har mer att erbjuda än fina naturupplevelser.