Gustavs Väg

Passar både gammal och ung

På Gustavs väg kan du hyra ett radhus med utsikt över dalen. Området har 22 radhuslägenheter som alla ligger på en vacker kulle med vy över samhället och dalen.

Detta är ett boende som passar såväl ungdomar som barnfamiljer och personer i mogen ålder. Bostäderna består av enplanslägenheter med hög standard, alla har egen altan samt egen tvättmaskin och torktumlare.

För barnen finns det gott om spännande lekmöjligheter, både i och utanför själva området. P-platserna ligger avskilda från bostäderna.

Området ligger fem minuters gångväg från Skepplanda centrum som har förskolor/skolor, butiker, bibliotek, simhall, idrottshall, församlingshem, vårdcentral och servicehus.

Bofakta Gustavs väg

Byggår: 1993
Antal lägenheter: 22
Fördelning: 10 lgh om 2 r o k, 9 lgh om 3 r o k, 3 lgh om 4 r o k.

Boyta: 47 - 97 kvm.

Parkering
Parkeringsplats ingår i hyran. Det finns möjlighet att hyra carport. Du söker carport här.

Tvättstuga
Egen tvättstuga i varje lägenhet.

Övrigt
Hyresgästen ska sköta om sin egen uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Vill du veta mer om vad som gäller för dig med uteplats kan du klicka här.

Kabel-tv och ingår i hyran.

Gustavs väg
Gustavs väg
Gustavs väg
Gustavs väg

Om Skepplanda...
Skepplanda ligger naturnära och vänligt i norra delen av Ale kommun. Det är ett mindre samhälle där bebyggelsen till största delen består av villor. Alebyggens bestånd i Skepplanda utgörs av radhuslägenheter. Vänliga bostadsområden, fritidsanläggningar, vacker och spännande natur är några av skälen till att många alebor väljer Skepplanda som bostadsort. Skepplanda har en fin blandning av gammal kultur i ett modernt samhälle.

Strax intill gästgivaregården ligger Skepplanda BTK:s fotbollsplaner och fina klubbhus där föreningen bedriver stor ungdomsverksamhet. Här finns också Skepplanda hembygdsgård. Samhället har en simhall som utnyttjas såväl av skepplandaborna som av andra alebor. Den mesta servicen i Skepplanda finns samlad på och kring Albotorget.

För den golfintresserade är det bara 5 km till Ale Golfklubbs vackra bana vid Alfhems Kungsgård. För den som gillar naturen och promenader i väglöst land ligger Risveden - ett av Västsveriges största  sammanhängande skogsområden - och väntar strax intill. Men Skepplanda har mer att erbjuda än fina naturupplevelser.