Odalvägen 4-50

Trivsamt och naturnära radhusområde
På Odalvägen i Skepplanda har Alebyggen ett område med radhuslägenheter till mycket rimlig hyra. Lägenheterna har tillgång till egen tvättmaskin eller gemensam tvättstuga.

Bostadsområdet har ett centralt läge i samhället och här, liksom i Skepplandas övriga bostadsområden, är det inte långt till naturen. Den som gillar fiske och skogsvandringar kan verkligen få sitt lystmäte i Risveden som är ett av Västsveriges största sammanhängande skogsområden.

Bofakta Odalvägen
Byggår: 1967 och 1987
Antal lägenheter: 85
Fördelning: 57 lgh om 1 r o k, 27 lgh om 2 r o k.
Boyta: 25 - 68 kvm.

Parkering
Fri parkering i området men hyresgästen måste ha ett parkeringskort i rutan på bilen.

Tvättstuga
Finns i varje lägenhet.

Övrigt
Hyresgästen ska sköta om sin egen uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Vill du veta mer om vad som gäller för dig med uteplats kan du klicka här.

Lägenheterna på Odalvägen har individuell mätning på el och varmvatten.

Kabel-tv och ingår i hyran.

Om Skepplanda...
Skepplanda ligger naturnära och vänligt i norra delen av Ale kommun. Det är ett mindre samhälle där bebyggelsen till största delen består av villor. Alebyggens bestånd i Skepplanda utgörs av radhuslägenheter. Vänliga bostadsområden, fritidsanläggningar, vacker och spännande natur är några av skälen till att många alebor väljer Skepplanda som bostadsort. Skepplanda har en fin blandning av gammal kultur i ett modernt samhälle.

Strax intill gästgivaregården ligger Skepplanda BTK:s fotbollsplaner och fina klubbhus där föreningen bedriver stor ungdomsverksamhet. Här finns också Skepplanda hembygdsgård. Samhället har en simhall som utnyttjas såväl av skepplandaborna som av andra alebor. Den mesta servicen i Skepplanda finns samlad på och kring Albotorget.

För den golfintresserade är det bara 5 km till Ale Golfklubbs vackra bana vid Alfhems Kungsgård. För den som gillar naturen och promenader i väglöst land ligger Risveden - ett av Västsveriges största  sammanhängande skogsområden - och väntar strax intill. Men Skepplanda har mer att erbjuda än fina naturupplevelser.