Prästgården - Arnes väg

Prästgården i Skepplanda
Vill du bo nära naturen och i en modern och ljus lägenhet med nära till skog och natur? Då är vårt nya område intill Prästgården det perfekta stället för dig. Det kommer vara platsen nummer ett för den lilla familjen eller för det yngre paret som är på väg att starta familj, men även för de familjerna med ett eller två barn. I närheten på orten finns skolor och närbutiker på Albotorget.
Vårt senaste område ligger precis nedanför Skepplanda Kyrka och precis intill den gamla Prästgården med nära till natur och de centrala delarna av den lilla orten.

22 nya lägenheter
Vi har byggt 22 st helt nya välplanerade lägenheter med hög standard och modernt tänkande. Det finns lägenheter med två, tre eller fyra rum och kök med utsikt över antingen kyrkan, ängarna eller in mot de centrala delarna av Skepplanda. Vi har valt att göra lägenheterna med ljusa färger och ljusa inredningsdetaljer. Varje lägenhet har antingen en välplanerad uteplats eller balkong. I den gamla prästgården kommer det efter en försiktig restaurering och renovering bli ytterligare ett antal lägenheter.
Varmvatten mäts och debiteras separat.

Välkommen till Prästgården i Skepplanda.

Bofakta Prästgården - Arnes väg

Byggår: 2020
Antal lägenheter: 22st
Fördelning: 8 lgh om 2 rok, 10 lgh om 3 rok, 4 lgh om 4 rok.

Boyta: 57-77 kvm.

Tvättstuga
Tvättmaskin och torktumlare finns i alla lägenheter och ingår i hyran.

Parkering
Parkeringsplats ingår i hyran. Finns möjlighet att hyra en parkeringsplats med laddningsmöjligheter för elbil.

Övrigt
Hyresgästen ska sköta om sin egen uteplats, dvs klippa gräset, häckar och hålla rent och snyggt. Vill du veta mer om vad som gäller för dig med uteplats kan du klicka här.

Kabel-tv och ingår i hyran.

Om Skepplanda...
Skepplanda ligger naturnära och vänligt i norra delen av Ale kommun. Det är ett mindre samhälle där bebyggelsen till största delen består av villor. Alebyggens bestånd i Skepplanda utgörs av radhuslägenheter. Vänliga bostadsområden, fritidsanläggningar, vacker och spännande natur är några av skälen till att många alebor väljer Skepplanda som bostadsort. Skepplanda har en fin blandning av gammal kultur i ett modernt samhälle.

Strax intill gästgivaregården ligger Skepplanda BTK:s fotbollsplaner och fina klubbhus där föreningen bedriver stor ungdomsverksamhet. Här finns också Skepplanda hembygdsgård. Samhället har en simhall som utnyttjas såväl av skepplandaborna som av andra alebor. Den mesta servicen i Skepplanda finns samlad på och kring Albotorget.

För den golfintresserade är det bara 5 km till Ale Golfklubbs vackra bana vid Alfhems Kungsgård. För den som gillar naturen och promenader i väglöst land ligger Risveden - ett av Västsveriges största  sammanhängande skogsområden - och väntar strax intill. Men Skepplanda har mer att erbjuda än fina naturupplevelser.