Alebyggen

Firande av nationaldag på Klöverstigen i Nödinge

Vi kommer fira vår nationaldag på Klöverstigen även i år. Samma upplägg som tidigare år fast annorlunda då vi kommer fokusera mer på de Norra delarna av Klöverstigen i år.

På grund av renovering kommer gårdarna på Södra Klöverstigen vara otillgängliga för firande och inte kunna användas under dagen. Firandet 2023 kommer således fokuseras på de gårdarna runt Norra Klöverstigen.

Upplägget är likvärdigt som tidigare år genom att varje gård har ett eget tema. Målet är att vi ska ha bland annat en Bondgård, en Räddningsgård, en kultur och biblioteksgård, en vikingagård, en Alebyggen/HGF gård, en fritidsgård, en fordonsgård, en kyrkans gård och en matgård. 

Karta till vilka gårdar som kommer att användas finns här

På matgården kommer vi ha flera "foodtrucks" med mat av olika sorter att välja av. Planera in att äta lunchen ute på gården tillsammans med dina grannar och vänner till toner av vår nationalsång eller andra uppträdande.

Vi kommer uppdatera informationen löpande så håll utkik under vår Nationaldagsflik om du är nyfiken. 

Alla är välkomna till vårt firande, du behöver inte bo på Klöverstigen eller ens i Nödinge, vi hoppas att alla kommer och gör vår nationaldag till ett härligt firande.

 

Välkomna 

Alebyggen


Show more