Alebyggen

Jobba hos oss

Hos Alebyggen jobbar engagerade medarbetare som vill skapa hemlängtan för våra hyresgäster.

Vill du bli en av oss? Vi letar alltid efter nya talanger! Gör en spontanansökan eller sök ett utannonserat jobb. Använd gärna formuläret nedan så återkommer vi till dig. 

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

Är du vår nya engagerade energiingenjör!

Vill du vara en del av det viktiga uppdraget att erbjuda det goda boendet till både dagens och morgondagens hyresgäster? Vi är alebornas allmännyttiga bostadsföretag och ägs till 100 procent av Ale kommun, och är i en stark utvecklingsfas med flera nyproduktions- och fastighetsutvecklingsprojekt. Nu söker vi en energiingenjör som vill vara med på deras tillväxtresa och hjälpa dem att möta de nya spännande utmaningarna som väntar.

Om tjänsten
I rollen som energiingenjör hos oss kommer du att vara en nyckelperson i arbetet med att uppnå vårt energi- och klimatmål. Du kommer att arbeta med energiutredningar av fastigheter och aktivt driva projekt för att effektivisera energi- och vattenförbrukningen. Genom att bidra med kostnads- och miljöbesparande råd och aktiviteter för fastigheterna och våra hyresgäster så skapar vi gemensamt ett hållbart boende.

Vi arbetar i denna rekrytering tillsammans med Fasticon, är du intresserad klicka på länken nedan så kommer du till söksidan. Vi behöver ha din ansökan innan den 1 juni och intervjuer kommer att ske löpande så är tjänsten rätt för dig? Sök nu.

Välkommen och lycka till

Säsongsarbetare 2022

Är det dig vi söker? 
Vill du jobba med oss som säsongsanställd?
Vill du hjälpa våra Kvartersvärdar över sommaren 2022?
Vill du jobba i ett engagerat bostadsföretag och bidra till att skapa hemlängtan
hos våra hyresgäster?

Alebyggens kvartersvärdar behöver till sommaren hjälp med att sköta våra bostadsområden. Vi söker säsongsanställda för yttre skötsel i våra områden. I jobbet ingår uppgifter såsom gräsklippning, ogräsbekämpning, häckklippning och andra skötselåtgärder. Vi vill att du som söker ska ha fyllt minst 18 år och ha någon form av körkort (EU-moppe, traktorkörkort eller körkort för personbil).
Du måste vara punktlig, ansvarsfull och självständig. Vi letar efter både tjejer och killar med olika erfarenheter och bakgrunder.

Frågor besvaras av Patrik Björk på mail: patrik.bjork@alebyggen.se

Anställningen avser perioden från april till september

Skicka in din ansökan senast den 28 februari

Spontanansökan

Skicka in en spontanansökan även om det inte finns en utannonserad tjänst just nu för din inriktning. Din spontanansökan sparas och vi matchar sedan ditt CV mot framtida lediga tjänster.

Spontanansökan

Personuppgifter
ÅÅÅÅ-MM-DD
Bifogade filer
Frågor eller funderingar?
Kontakta oss gärna!