Alebyggen

Jobba hos oss

Hos Alebyggen jobbar engagerade medarbetare som vill skapa hemlängtan för våra hyresgäster.

Vill du bli en av oss? Vi letar alltid efter nya talanger! Gör en spontanansökan eller sök ett utannonserat jobb. Använd gärna formuläret nedan så återkommer vi till dig. 

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

Är du vår nya Energiingenjör?

Vill du vara en del av det viktiga uppdraget att erbjuda det goda boendet till både dagens och morgondagens hyresgäster?

Vi på Alebyggen är alebornas allmännyttiga bostadsföretag och ägs till 100 % av Ale kommun, och är i en stark utvecklingsfas med flera nyproduktions- och fastighetsutvecklingsprojekt. Nu söker vi en energiingenjör som vill vara med på vår tillväxtresa och hjälpa oss möta både nya spännande utmaningarna.

I denna rekrytering samarbetar Alebyggen med Kraftsam Rekrytering och Bemanning.

Sommarjobb 2024

Är du 16år fyllda och vill jobba med våra kvarters- eller miljövärdar i sommar? vill du skapa hemlängtan för våra hyresgäster?

Vi söker sommarjobbare till våra bostadsområden i Bohus, Nödinge, Nol, Alafors, Älvängen, Skepplanda och Alvhem. Vill du ha ett jobb över sommaren och trivs att vara ute i friska luften? Sök sommarjobb hos oss på Alebyggen

Sista ansökningsdag är 31 mars

Vill du jobba som kvartersvärd?

Vi söker nu en kollega...
…till vår förvaltning. En kvartersvärd hos oss sköter bland annat våra grönytor, utför lägenhetsreparationer, ser till att gemensamma ytor ser trivsamma ut. Men framförallt har man dialog med sina hyresgäster och är vårt viktigaste instrument för att skapa hemlängtan till de boende.
Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vi tror att du gillar…
…att leverera en god service och är praktiskt lagd, har ett personligt driv och vill göra skillnad i våra hyresgästers tillvaro. Erfarenheter av liknande arbeten är meriterande, såväl som utbildningar inom fastighetsbranschen.

Ett krav...
...är att du har B-körkort (manuell växellåda).

Sista ansökningsdag är 1 mars...
...och vi kommer löpande att utföra intervjuer med sökande.
Du söker tjänsten genom att klicka på knappen nedan.

För mer information...
...om tjänsten så kontaktar du Patrik Björk, Förvaltare på tel. 0303-330 811eller på mail: patrik.bjork@alebyggen.se eller så kontaktar du Henrik Larsson, kvartersvärd och fackligt ombud för Fastighetsanställdas förbund på tel. 0303-330 898 (kl. 7-9) eller mail: henrik.larsson@alebyggen.se.

Vi söker säsongsarbetare för 2024

Vill du jobba i ett engagerat bostadsföretag och bidra till att skapa hemlängtan hos våra hyresgäster? Då ska du jobba hos oss i sommar.

Alebyggens kvartersvärdar behöver under vår och sommar hjälp med att sköta våra bostadsområden. Vi söker säsongsanställda för yttre skötsel i våra områden. I jobbet ingår uppgifter såsom gräsklippning, ogräsbekämpning, häckklippning och andra skötselåtgärder.

Vi vill att du som söker ska ha fyllt minst 18 år och ha någon form av körkort (EU-moppe, traktorkörkort eller körkort för personbil). Du måste vara punktlig, ansvarsfull och självständig. Vi letar efter både tjejer och killar med olika erfarenheter och bakgrunder.

Anställningen avser perioden 20240412 - 20240831
Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 28 februari
Frågor besvaras av Patrik Björk på mail: patrik.bjork@alebyggen.se

Välkommen med din ansökan
AB Alebyggen

Spontanansökan

Skicka in en spontanansökan även om det inte finns en utannonserad tjänst just nu för din inriktning. Din spontanansökan sparas och vi matchar sedan ditt CV mot framtida lediga tjänster.

Säsongsarbetare

Personuppgifter
ÅÅÅÅ-MM-DD
Bifogade filer
Frågor eller funderingar?
Kontakta oss gärna!